Τσάντες

Οι τσάντες είναι ένα βασικό προϊόν για κάθε ανάγκη μας στη καθημερινότητά μας. Είτε θέλουμε να τη χρησιμοποιούμε για τα προσωπικά μας είδη και αξεσουάρ, στη δουλειά, τη θάλασσα ή το βουνό και την εξοχή, για εκθέσεις μόδας και διαφημιστικούς σκοπούς, για αγορές και ψώνια, για προσωπική χρήση, είτε ακόμα και για πελάτες σας αν είστε επιχείρηση, ή για δώρο, ακόμα και για μία χρήση, οι τσάντες είναι πάντα ο πιο στενός και απαραίτητος σύντροφός μας.

Η εταιρία «ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ Α. | Packaging4all.com», διαθέτοντας πολυετή πείρα και σύγχρονη τεχνολογία, καταφέρνει να δημιουργεί με γούστο και φαντασία τσάντες άριστης ποιότητας. Τσάντες διαφορετικών τύπων, με δυνατότητα επιλογής μοτίβου και υλικού κατασκευής. Εγγυόμαστε άμεση παράδοση τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις και, μάλιστα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, είτε σε λιανική είτε σε χονδρική πώληση (εντός Ελλάδας).

Τσάντες και κατηγορίες τσαντών για κάθε χρήση

Σε όλες τις κατηγορίες τσαντών, ανεξαρτήτως υλικού κατασκευής, δίνουμε τη δυνατότητα να τυπώσετε το λογότυπο του “brand” της εταιρίας σας ή οποιοδήποτε άλλο τύπωμα της επιλογής σας.

Από το σήμα ή λογότυπο της εταιρίας σας μέχρι οποιοδήποτε άλλο εικαστικό σχέδιο, διαφημιστικό ή γραφικό επιλέξετε, κατασκευάζουμε τσάντες με οποιοδήποτε μοτίβο και υφή (πάνινες, υφασμάτινες, γουβεν, πλαστικές, κλπ) και με δυνατότητα άμεσης παράδοσης.  Δείτε περισσότερα για τις κατηγορίες για τις τσάντες με τύπωμα.

Διαφημιστικές τσάντες κατασκευάζονται και τυπώνονται σε όλα τα μεγέθη και τύπους, σε εξαιρετικές τιμές, για κάθε είδους ανάγκη.. Μάθετε περισσότερα για τις διαφημιστικές τσάντες.

Οι τσάντες νον γουβεν (non woven) κατασκευάζονται από πολυπροπυλένιο και μιμούνται την αίσθηση, την εμφάνιση, την υφή και την αντοχή του υφάσματος. Μάθετε περισσότερα για τις τσάντες νον γουβεν

Μεγάλη ποικιλία σε πλαστικές τσάντες. Δείτε περισσότερα για τις πλαστικές τσάντες μας.

Υφασμάτινες τσάντες με εξαιρετική κατασκευαστική υφή και απαλό εσωτερικό χώρο για τα μεταφερόμενα είδη. Δείτε περισσότερα για τις υφασμάτινες τσάντες μας.

Όλα τα προϊόντα σας μπορούν να συσκευαστούν στις ανθεκτικές χάρτινες τσάντες μας. Δείτε περισσότερα για τις χάρτινες τσάντες μας.

Πάνινες τσάντες πολλαπλών χρήσεων, σε οποιαδήποτε διάσταση. Δείτε περισσότερα για τις πάνινες τσάντες μας.

Οι ψάθινες τσάντες διατίθενται τόσο για λιανική όσο και για χονδρική πώληση. Δείτε περισσότερα για τις ψάθινες τσάντες μας.

Οι επαναχρησιμοποιήσιμες αυτές τσάντες, που κατασκευάζονται από 75% γιούτα και 25% βαμβάκι, αποτελούν μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση. Δείτε περισσότερα για τις JUCO τσάντες μας.

Οι τσάντες από PVC (υλικό: πολυβυνιλοχλωρίδιο) αποτελούν μια μοντέρνα επιλογή για τα ψώνια και αγορές σας καθώς και για πολλαπλές άλλες χρήσεις της καθημερινότητάς σας. Δείτε περισσότερα για τις τσάντες PVC  μας.

Πλαστικοποιημένες και τσάντες non woven διατίθενται προς πώληση είτε σε ιδιώτες είτε σε φαρμακευτικές επιχειρήσεις. Δείτε περισσότερα για τις τσάντες φαρμακείου μας.

Δείτε παρακάτω τη νέα συλλογή μας/ τις νέες αφίξεις μας.

Οι πιο πρόσφατες και νέες τσάντες μας